Τα δύσκολα ξεκίνησαν νωρίς…

Από inpaok.com: Η χρονιά για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, κάτι που δύσκολα να μπορούσε να φανταστεί κανείς πριν από ένα μήνα...
Πηγή: inpaok.com
Τα δύσκολα ξεκίνησαν νωρίς…

Κακή εμφάνιση στο "Αλεξάνδρειο" κόντρα στον Άρη και αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου, ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Προμηθέα και μάλιστα εντός έδρας, με αποτέλεσμα ο προβληματισμός να μεγαλώνει με το... καλημέρα.

Μια χρονιά που άπαντες ανέμεναν με μεγάλη ανυπομονησία και αισιοδοξία, ξεκινάει με δύο ήττες που... πονάνε και η ειδικά η δεύτερη δύσκολα αναπληρώνεται στην πορεία. Έτσι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του καλούνται να αντιδράσουν άμεσα και να δείξουν στο παρκέ, ότι έκαναν καλή δουλειά το προηγούμενο δίμηνο.

Για ακόμη μία φορά, η τύχη... γύρισε την πλάτη στον Δικέφαλο, ο οποίος χάνει από το δύο πρώτα ματς έναν εκ των βασικών του ενορχηστρωτών, τον Αντώνη Κόνιαρη και τον δεύτερο, τον Κέβιν Ντίλαρντ, να μην μπορεί να βοηθήσει όσο μπορεί, εξαιτίας μόλυνσης στο μάτι...

Νωρίτερα, έχασε για μεγάλο διάστημα από την προετοιμασία τον βασικό του ψηλό, τον Όουεν Κλάσεν, ο οποίος από τις 16 Σεπτεμβρίου προπονήθηκε ελάχιστες φορές, ενώ στερείται τις υπηρεσίες και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Οκτώβρη δεν θα είναι διαθέσιμος.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκήνικο με... εμπόδια, με τους "ασπρόμαυρους" να μην καταφέρνουν να τα αποφύγουν στο ξεκίνημα και να πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, ελπίζοντας πως στο μέλλον οι ατυχίες θα περιοριστούν, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να δουλέψει η ομάδα απρόσκοπτα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αντώνης Κόνιαρης θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ (10/10) και θα δοκιμάσει να αγωνιστεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ντίλαρντ, ο οποίος ήταν ανέτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου (7/10).

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τον Δικέφαλο, όμως μία ακόμη δύσκολη μόλις ξεκινά καθώς μετά τo ταξίδι στη Γερμανία, ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (14/10)...

Διαβάστε ακόμη...