«Δεν ήθελα να κάνω θέατρο»

Από paok24.com: Χωρίς αμφισβήτηση, ο Ρόμπερτ Μακ ήταν ο μοιραίος της Εθνικής Σλοβακίας την περασμένη Πέμπτη στη Γλασκόβη, καθώς δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 17΄ και έξι λεπτά αργότερα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για θέατρο!
Πηγή: paok24.com
«Δεν ήθελα να κάνω θέατρο»

Έτσι η Σλοβακία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για περισσότερη από μία ώρα και τελικά η Σκωτία πήρε τη νίκη στο 89΄ με γκολ του Σκρτελ, περνώντας στη 2η θέση και αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τους Σλοβάκους, κάνοντας αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παρουσία της στα μπαράζ.

Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ Μακ θέλησε να απολογηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, αναφέροντας: «Δεν είχα σκοπό να κάνω θέατρο. Ο τερματοφύλακας έτρεξε κατά πάνω μου, αλλά πρόλαβε να τραβήξει το χέρι του, δεν μπόρεσα να σταματήσω την πτώση αλλά μετά σηκώθηκα και συνέχισα να παίζω.

Αν ήθελα όντως να κάνω θέατρο, θα έμενα κάτω. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, γιατί έπρεπε να αγωνιστούν για πάνω από μια ώρα με παίκτη λιγότερο και χάσαμε από μια άτυχη στιγμή. Ποτέ δεν καριέρα μου δεν έχω κερδίσει πλεονέκτημα κάνοντας θέατρο. Λυπάμαι για ότι έγινε και πιστεύω ότι απέναντι στην Μάλτα θα έχουμε ένα ευτυχές τέλος στα προκριματικά".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...