Ήττες για Πρίγιοβιτς και Κάτσε

Από paok24.com:Η Σερβία είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση, ωστόσο παρά την ήττα της συνεχίζει να έχει την τύχη στα χέρια της - Τυπική διαδικασία για την Αλβανία η τελευταία αγωνιστική.
Πηγή: paok24.com
Ήττες για Πρίγιοβιτς και Κάτσε

Από τον παράδεισο στην κόλαση! Η Σερβία προηγήθηκε με 0-1 (Μιλιβόγεβιτς) στην Αυστρία στο 11', έμεινε πίσω στο σκορ (2-1 Μπουργκστάλερ και Αρναούτοβιτς) στο 76', κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83' σε 2-2 (Μάτιτς), όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 με γκολ του Αρναούτοβιτς λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν ξεκίνησε ως βασικός στο παιχνίδι, ωστόσο πέρασε στον αγώνα στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Γκακίνοβιτς.

Παρά την ήττα της η Σερβία παραμένει πρώτη με 18 βαθμούς στον όμιλο της, με την Ουαλία να είναι μόλις έναν βαθμό πίσω και την Ιρλανδία στη τρίτη θέση με 16.

Η Σερβία κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Γεωργία και με νίκη «κλείνει εισιτήριο» για τα γήπεδα της Ρωσίας.

90λεπτο ο Κάτσε

Με τον Έργκους Κάτσε να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο και να βλέπει μια κίτρινη κάρτα στο 29' η Αλβανία γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ισπανία η οποία χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Η τελευταία αγωνιστική για την Αλβανία αποκτάει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα του Κάτσε να ταξιδεύει στην Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη...