Αποβλήθηκε ο Μακ, αλλά...

Από paok24.com: Τι προκύπτει με τον Σλοβάκο παίκτη του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Αποβλήθηκε ο Μακ, αλλά...

Ο Ρόμπερτ Μακ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της εθνικής Σλοβακίας κόντρα στη Σκωτία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του.

Αυτή η εξέλιξη εν μέρει θα μπορούσε να θεωρηθεί μια καλή εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Μακ θα μπορούσε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στη «μίνι» προετοιμασία του Λουτσέσκου ο οποίος θέλει να δουλέψει με όλους τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Ωστόσο, η εθνική Σλοβακίας δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου απέναντι στη Μάλτα αφού θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στη συμμετοχή της στα μπαράζ για το Μουντιάλ του 2018, σε συνδυασμό όμως με «στραβοπάτημα» της δεύτερης Σκωτίας στην έδρα της Σλοβενίας.

Σε αυτό το κομβικό παιχνίδι ο Ρόμπερτ Μακ παρά το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής θέλει να βρεθεί για ψυχολογικούς λόγους στο πλευρό των συμπατριωτών συμπαικτών του και να τους ενισχύσει στην προσπάθεια τους, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη άμεσα.

Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την αποβολή του στο προχτεσινό ματς, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι σε όλη την καριέρα του παίζει καθαρά, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τη φάση η οποία τον οδήγησε στη δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε ακόμη...