Όλοι θέλουν «Νέα Τούμπα»

Από inpaok.com:Η κουβέντα για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας άνοιξε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη, να στοχεύει στην δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γηπέδου για τον Δικέφαλο, ανταποκρινόμενο πλήρως στην ιστορία των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
Όλοι θέλουν «Νέα Τούμπα»

Επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άλλωστε εδώ και χρόνια είναι η ανακατασκευή και η αύξηση της χωρητικότητας του ιστορικού γηπέδου του Δικεφάλου, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να παρουσιάζει τον Σεπτέμβριο του 2013 το πλάνο για την «Νέα Τούμπα».

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» μπαίνουν στην τελική ευθεία για να γίνει το «όνειρο» του κάθε ΠΑΟΚτσή πραγματικότητα, με την υπόθεση της ανακατασκευής να περνάει και από το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή σε δηλώσεις του τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, να δίνει το... στίγμα του.

«Εμείς θέλουμε όσο τίποτε άλλο να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου. Θέλουμε στην Τούμπα, στον ίδιο χώρο, να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και το θεωρώ το πιο σπουδαίο πράγμα στην ιστορία της ομάδας, αν το κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Πολύ πιο σπουδαίο από τις μεταγραφάρες που έκανε πρόσφατα, γιατί το έργο αυτό θα μείνει για πάντα», είχε αναφέρει στην τοποθέτηση του ο κ. Κατσαρής.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, ωστόσο έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου, αναφορικά με τις προσεκτικές κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν, για να αποφύγει ο ΠΑΟΚ, περιπτώσεις όπως αυτή της ΑΕΚ με τη Νέα Φιλαδέλφεια...

«Πρέπει να προσέξουμε πάντως, πως θα γίνει η κατασκευή του νέου γηπέδου, μην την πατήσουμε όπως η ΑΕΚ που γκρέμισε τη Φιλαδέλφεια και έκανε 10 χρόνια να πάρει άδεια. Εδώ πρέπει να γίνει σωστή δουλειά, να μην αλλάξει το ύψος του γηπέδου ,για να μην επηρεασθεί η περιοχή. Να γίνει βύθιση του αγωνιστικού χώρου που μπορεί να φέρει ακόμη 10.000 θέσεις και να πάρουμε ακόμη και υπεύθυνες δηλώσεις των περιοίκων, ότι δεν θα κάνουν καμία προσφυγή, για να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Σταδιακά, θύρα-θύρα πρέπει να γίνει η ανακατασκευή, τα ξέρει αυτά ο κύριος Σαββίδης και επειδή είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας, δεν πρόκειται να κάνει λάθος».

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι πλέον στην διαδικασία των γραφειοκρατικών θεμάτων, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, με το πλάνο των «ασπρόμαυρων» να αφορά μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για τις σεζόν 2018-2019 και 2019-2020, ενώ στόχος των επιτελών του Κυπελλούχου Ελλάδος, είναι η επιστροφή στο υπερσύγχρονο σπίτι τους το καλοκαίρι του 2020...

Διαβάστε ακόμη...