Καυτανζόγλειο πάει ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Το Κυατανζόγλειο θα αποτελέσει την έδρα του ΠΑΟΚ για τα δυο επόμενα χρόνια.
Πηγή: inpaok.com
Καυτανζόγλειο πάει ο ΠΑΟΚ

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (δείτε εδώ κι εδώ), ανοίγουν τον δρόμο για να προχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, στην ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μετακομίσει για τις περιόδους 2018-2019 και 2019-2020 στο γήπεδο της Τριανδρίας για το σύνολο των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αν τα έργα (εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους), τα έργα μπορούν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2018 και να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2020, πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η συζήτηση γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο για την ώρα, καθώς οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και παρά την επιθυμία τόσο του Ιβάν Σαββίδη όσο και του ΑΣ ΠΑΟΚ να προχωρήσουν άμεσα οι εξελίξεις, χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Η διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου είναι ενήμερη για την πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για την διετία 2018 -2020 και απόλυτα σύμφωνα καθώς το κόστος συντήρησης του σταδίου είναι μεγάλη και η χρήση του γηπέδου από τον Δικέφαλο, θα αποτελέσει σημαντική οικονομική βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη...