Χρειάζεται τον κόσμο του

Από inpaok.com: Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ξεκινούν το Σάββατο (7/10, 19:00), καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πάτρας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.
Πηγή: inpaok.com
Χρειάζεται τον κόσμο του

Ο Δικέφαλος θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και να ξεκινήσει με το δεξί το στο νέο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύθηκε αρκετά και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι θα κληθούν να αγωνιστούν στην πρεμιέρα της Basket League χωρίς τους Κέβιν Ντίλαρντ (μόλυνση στο μάτι από φακούς επαφής) και Αντώνη Κόνιαρη (βαρύ διάστρεμμα) ενώ αγωνία υπάρχει για το αν θα προλάβουν οι Λάκι Τζόουνς και Βαγγέλης Μαργαρίτης,

Μάλιστα, ο αρχηγός ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο Διαβαλκανικό Κέντρο, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα…

Έτσι, η παρουσία του κόσμου στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού οι παίκτες τους έχουν ακόμη περισσότερη ανάγκη, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες.

Παρακάτω ενημερωθείτε για την πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Προμηθέα:

Υπενθυμίζεται ότι ΙΣΧΥΟΥΝ τα εισιτήρια διαρκείας όλων των κατηγοριών.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€ 108, 109, 110, 111

25€ VIP 1,2,5

50€ VIP GOLD

100€ VIP LOUNGE

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Πέμπτη-Παρασκευή (5-6/10): 10:00-19:00

Σάββατο (7/10): 10:00-μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε ΕΔΩ (www.tickethour.com).

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...