Η Menarini Hellas Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ για 2η χρονιά

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την φαρμακευτική εταιρεία Μenarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα. Η Menarini Hellas συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας, ως Επίσημος Υποστηρικτής, για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη σειρά προϊόντων Sustenium.
Πηγή: paokbc.gr
Η Menarini Hellas Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ για 2η χρονιά

Η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, με την συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς με τους εκπροσώπους της Menarini Helllas. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas κ. Γεώργιος Συκιανάκης δήλωσε:
«H ανανέωση της συνεργασίας της Menarini Hellas με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη στήριξη δράσεων/τομέων που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και γενικότερα την άθληση γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους μια καλύτερη, και υγιέστερη ζωή. Η επιλογή μας αυτή εναρμονίζεται με την πρόσφατη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας για τη διάθεση σειράς προϊόντων «αυτοθεραπείας» η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την υγεία και ευεξία του σύγχρονου ανθρώπου. Προϊόντα που ταιριάζουν σε ανθρώπους που αναπτύσσουν έντονη αθλητική δραστηριότητα, καταναλώνουν ενέργεια και έχουν ανάγκη να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή, με φυσικό τρόπο. Είναι χαρά και τιμή μας η που θα συνεχίσουμε την συνεργασία με έναν ιστορικό αθλητικό όμιλο όπως ο Π.Α.Ο.Κ. και εύχομαι κάθε επιτυχία στην πορεία του».

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Menarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία θα συμμετέχει και αυτή τη φορά στο χορηγικό μας πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, προβάλλοντας το προϊόν Sustenium Plus. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα ανταποδοτικά αποτελέσματα και στις δύο πλευρές, και εύχομαι να συνεχιστεί και στο μέλλον».


Σπύρος Μπόκιας, Business Unit Manager του τμήματος Consumer HealthCare
« Η Menarini Hellas συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής στο χορηγικό πακέτο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ με τη σειρά προϊόντων αυτοθεραπείας Sustenium και ειδικότερα με το προϊόν Sustenium plus και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η σειρά αυτή όπως γνωρίζετε ήδη περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα σε όσους αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο πλευρές και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ».


Σύντομη παρουσία της ΜΕΝARINI HELLAS
Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Menarini στην Ελλάδα, Menarini Hellas συμπληρώνει 28 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Από το 1989 μέχρι και σήμερα η Menarini Hellas κυκλοφόρησε με επιτυχία πολλά πρωτότυπα και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που καλύπτουν με επιτυχία θεραπευτικά κενά και προσφέρουν βελτιωμένες θεραπευτικές επιλογές.


Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 212 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Την τελευταία δεκαετία η ανάπτυξή της υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους φαρμακευτικούς ομίλους παγκοσμίως. Διαθέτει ίδιες παραγωγικές εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες και έξι σύγχρονα ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Ο όμιλος Menarini διαθέτει έξι σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα ερευνητικά εργαστήρια που εργάζονται αδιάκοπα με στόχο την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων φαρμάκων.


Αξιοσημείωτη είναι η πρόσφατη επένδυση του ομίλου Menarini που υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την Oxford Biotherapeutics για την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου φαρμάκων κατά του καρκίνου, καθώς επίσης και την ανάπτυξη μεθόδων πρώιμου εντοπισμού καρκινικών κυττάρων.


Επίσης, ο όμιλος Menarini κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα καινοτόμα φάρμακα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της ισχαιμικής νόσου με αποδεδειγμένη μείωση ανάγκης νοσηλείας, την κάλυψη θεραπευτικού κενού σε ασθενείς με υπερουριχαιμία καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση αναπνευστικών νοσημάτων με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες συσκευές χορήγησης.


Ακόμη, δραστηριοποιείται στους θεραπευτικούς τομείς της αλλεργίας και της σεξουαλικής υγείας με την κυκλοφορία νέων αντίστοιχων και καινοτόμων φαρμάκων. Διαθέτοντας την άρτια οργάνωση και διασφαλίζοντας υψηλά λειτουργικά πρότυπα, η Menarini Hellas, συνεχίζει την προσφορά της στην προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της αυτοθεραπείας.

Διαβάστε ακόμη...