Ο Ιβάν Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» για τη νέα Τούμπα!

Από gazzeta.gr: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος την σύντομη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Τούμπας, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τους πιο στενούς συνεργάτες του.
Πηγή: gazzeta.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» για τη νέα Τούμπα!

Όπως προκύπτει ο Ιβάν Σαββίδης, συναντήθηκε και με το πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, όπου συζητήθηκε το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας, με όλες τις πλευρές να καταθέτουν στο τραπέζι την ενωτική διάθεση και την πεποίθηση, ότι το θέμα του νέου γηπέδου θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα.

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν οι άδειες και υπόλοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες και παράλληλα να μετακομίσει η ομάδα από τη νέα χρονιά στο Καυταντζόγλειο.

Εκτίμηση σε ότι αφορά το πέρας των γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν μπορεί να υπάρξει αλλά ελπίζουν στον ΠΑΟΚ ότι με την έναρξη της νέας σεζόν η ομάδα θα αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο και θα ξεκινήσουν τα έργα στην Τούμπα.

Μάλιστα για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε 100% σύμφωνος να γίνει το νέο γήπεδο στην Τούμπα και όπως τόνισε δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει άλλο η διαδικασία και η έναρξη των εργασιών ανακατασκευής.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παράλληλα, ο κ. Σαββίδης ενημερώθηκε κυρίως για όλα τα θέματα, διοικητικά και αγωνιστικά σε μια γενική ατζέντα και συζήτηση. Εδειχνε να είναι ήρεμος, άσκησε κριτική εκεί που έπρεπε, αλλά όπως λένε οι συνεργάτες του ήταν «για άλλη μια φορά ενωτικός».

Ζήτησε και έδειξε ενδιαφέρον προκειμένου να λυθούν το συντομότερο δυνατόν ζητήματα, που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας, έτσι ώστε να μπορέσει απερίσπαστη «να διεκδικήσει και να κατακτήσει αυτά που αξίζει».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Λούμπος Μίχελ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και οι Κώστας Φωτιάδης και Κυριάκος Κυριάκος.

Διαβάστε ακόμη...