Σύσκεψη παρουσία Σαββίδη με θέμα (και) το νέο γήπεδο!

Απο thessports.gr : Με την ευκαιρία της παραμονής του στη Θεσσαλονικη, ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα γραφεία της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
Σύσκεψη παρουσία Σαββίδη με θέμα (και) το νέο γήπεδο!

Παρόντες ήταν οι Γκαγκάτσης, Γκοντσαρόβα, Παπαδόπουλος, Λουτσέσκου, Μίχελ, Κωνσταντινίδης, Φωτιάδης και Κυριάκο, με την ατζέντα να περιλαμβάνει διάφορα θέματα, διοικητικά και αγωνιστικά.

Επί της ουσίας, ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, κυρίως ενημερώθηκε, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προσπάθεια να λυθούν άμεσα όλα τα ζητήματα και να πάρει η ομάδα αυτά που αξίζει και να γίνει καλύτερη.

Ένα από το ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν κι αυτό το γηπέδου. Εκείνο που διευκρινίστηκε ήταν πως σε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσάρη και τον αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλο, διαπιστώθηκε η κοινή πεποίθηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ να προχωρήσει άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα.

Φυσικά θα γίνει ΓΣ του Ερασιτέχνη αλλά όσον αφορά την ΠΑΕ και τον Σαββίδη οι διαδικασίες ξεκινούν από τη Δευτέρα με στόχο να τελειωσουν οι άδειες και λοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες το συντομότερο, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες και παράλληλα να μετακομίσει η ομάδα από τη νέα χρονιά στο Καυταντζόγλειο.

Εκτίμηση χρονοδιαγράμματος δεν μπορεί να γίνει, καθώς είναι χρονοβόρες διαδικασίες

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν αρκετά καλό, ασφαλώς έγινε και κριτική από τον Σαββίδη, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αξιοσημείωτο πως το αφεντικό των ασπρόμαυρων ήταν αρκετά ευδιάθετο.

Διαβάστε ακόμη...