Μόλις η δεύτερη κόκκινη για τον Μακ!

Από paok24.com: Μόλις την δεύτερη κόκκινη στην καριέρα του αντίκρισε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Σλοβακίας ο Ρόμπερτ Μακ.
Πηγή: paok24.com
Μόλις η δεύτερη κόκκινη για τον Μακ!

Ο "Ρόμπο" είχε αποβληθεί για πρώτη φορά στον... επίμαχο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, σε μια φάση που προκάλεσε την οργή της ποδοσφαιρικής κοινότητας και στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει η "επανάσταση" και ο αγώνας κατά του συστήματος που λυμαινόταν επί χρόνια το ποδόσφαιρο.

Ο Καπίνο ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μακ, όμως ο Παππάς αντί να δείξει λευκή βούλα και να αποβάλλει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη στην καριέρα του Μακ, ο οποίος πολύ αργότερα σε συνέντευξή του είχε παραδεχθεί πως: "Ένα ματς που δεν είναι καλό να θυμάμαι, είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, γιατί πήρα την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου. Δεν μου κάνει καλό να το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι".

Χτες, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Σλοβακίας με την Σκωτία για τα προκριματικά του Mundial 2018, ο Μακ αποβλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια μόλις στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο άσος του ΠΑΟΚ είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 17' και λίγα λεπτά αργότερα είδε και την δεύτερη, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει και να αφήνει την Σλοβακία με δέκα παίκτες, σε ένα καταστροφικό ματς για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...