«Μένει μόνο ένα παιχνίδι, ακόμα 90 λεπτά»

Από gazzetta.gr: Ο Κάρλος Σαμπράνο έζησε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη του αγώνα στο «Μπομπονέρα» κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι, δηλώνοντας «αιώνια πίστη» στην εθνική ομάδα της χώρας του.
Πηγή: gazzetta.gr
«Μένει μόνο ένα παιχνίδι, ακόμα 90 λεπτά»

Μπορεί και πάει ο Ρικάρντο Γκαρέκα να τον άφησε εκτός κλήσεων και να παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Αργεντινή από το σαλόνι του σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη, όμως ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ φρόντισε να εκδηλώσει τον πατριωτισμό και την αγάπη του για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Λίγο πριν από την σέντρα του κρίσιμου αγώνα, όπου το Περού κατάφερε να μην ηττηθεί (0-0) και να κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Σαμπράνο έστειλε μήνυμα στους συμπατριώτες τους εξηγώντας ότι δεν είναι καθόλου λυπημένος που χάνει αυτό το παιχνίδι, λόγω της μη κλήσης του από τον Αργεντινό ομοσπονδιακό προπονητή, Ρικάρντο Γκαρέκα.

«Είμαι ανυπόμονος να δω αυτόν τον αγώνα. Γιατί δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Μπορεί να μην είμαι ένας από τους 11 που θα αγωνιστούν, αλλά σας λέω ότι και εγώ παίζω σήμερα τα πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περουβιανός αμυντικός.

«Μετά από 28 χρόνια ζωής είμαστε ένα βήμα για να πετύχουμε ένα όνειρο, να ακούσουμε τον εθνικό μου ύμνο σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα παίζουμε μια ζωή και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου...», πρόσθεσε.

Ο Σαμπράνο έζησε με αγωνία το παιχνίδι που παρακολούθησε τα ξημερώματα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, αν και η καρδιά του ήταν στο «Μπομπονέρα».

Εκανε αρκετά ποσταρίσματα θέλοντας να δείξει την πίστη του προς την εθνική ομάδα της χώρας του και μετά το τέλος του αγώνα με την Αργεντινή έγραψε: «Μένει μόνο ένα παιχνίδι, ακόμα 90 λεπτά».

 

Διαβάστε ακόμη...