Κατσίβελης τέσσερις μήνες μετά… (video)

Από inpaok.com: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη με συμβόλαιο ενός μήνα και προοπτική ανανέωσης έως το τέλος της σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Κατσίβελης τέσσερις μήνες μετά… (video)

Θυμίζουμε, πως ο 25χρονος γκαρντ ήταν ένας από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους του Δικεφάλου στην αρχή του καλοκαιριού και συγκεκριμένα πριν από τέσσερις μήνες, ωστόσο τότε η υπόθεση δεν προχώρησε…

Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά κι από την στιγμή που Κέβιν Ντίλαρντ και Αντώνης Κόνιαρης αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα, οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» αποφάσισαν να ενισχύσουν την περιφέρεια με έναν ακόμη παίκτη.

Κατσίβελης και Παπαθεοδώρου γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς την περσινή χρονιά συνεργάστηκαν στην Αστάνα, με τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή να ολοκληρώνει την χρονιά με 7.7 πόντους μέσο όρο, μετά από 23 παιχνίδια.

Να σημειώσουμε, πως παρακολούθησε και ένα μέρος της προετοιμασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον περασμένο Αύγουστο, καθώς κλήθηκε να βοηθήσει, όταν οι Μοσχοβίτες ξέμειναν από παίκτες, εξαιτίας της διεξαγωγής του Eurobasket 2017, με την Ρωσία να φτάνει ως τα ημιτελικά…

Δείτε παρακάτω το video με την εξαιρετική απόδοσή του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη:

Διαβάστε ακόμη...