Αλλαγές στα φιλικά, εξελίξεις στα τηλεοπτικά

Από paok24.com:Η αποχώρηση της Βουλιαγμένης από το τουρνουά του ΣΕΔΥ φέρνει αλλαγές στην ώρα διεξαγωγής των φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Αλλαγές στα φιλικά, εξελίξεις στα τηλεοπτικά

Ο Δικέφαλος θα λάβει μέρος στο ετήσιο τουρνουά του ΣΕΔΥ και θα έχει την ευκαιρία να δώσει δυνατούς φιλικούς αγώνες σε συνθήκες... Α1.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στον Α' Όμιλο με Ολυμπιακό, Πανιώνιο και ΝΟ Χίου, ενώ ο Β' Όμιλος θα διεξαχθεί με τρεις ομάδες (Παλαιό Φάληρο, Εθνικός Πειραιώς, Υδραϊκός) μετά τη μη συμμετοχή της Βουλιαγμένης.

Η παραπάνω εξέλιξη έφερε αλλαγές στην ώρα διεξαγωγής των αγώνων του ΠΑΟΚ οι οποίοι έχουν ως εξής:

Παρασκευή 21:00 ΠΑΟΚ - ΝΟ Χίου
Σάββατο 11:00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
Σάββατο 20:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Την Κυριακή το πρωί θα διεξαχθούν οι αγώνες στους οποίους θα διασταυρωθούν οι ομάδες των δύο ομίλων ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί ο μικρός και μεγάλος τελικός.

«Κλειδώνει» για τα τηλεοπτικά

Θέμα ημερών φαίνεται να είναι και η επίσημη ανακοίνωση για την κάλυψη του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών από την ΕΡΤ. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει στην πρεμιέρα το παιχνίδι του ΑΝΟ Γλυφάδας με τον Ολυμπιακό.

Τη 2η αγωνιστική, η ΕΡΤ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να καλύψει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη το ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης

Στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο άλλωστε, ο ΠΑΟΚ μια εβδομάδα νωρίτερα το Σάββατο 14/10 στις 15:00 θα υποδεχτεί τον Υδραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...