Στο Α.Π.Θ. ο Ιβάν Σαββίδης

Από metrosport.gr: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραστεί στα εγκαίνια της επώνυμης έδρας της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού του Α.Π.Θ.
Πηγή: metrosport.gr
Στο Α.Π.Θ. ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραστεί στα εγκαίνια της επώνυμης έδρας της ρωσικής γλώσσας και του πολιτισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο Σαββίδης είναι ο βασικός χρηματοδότης σε αυτό το εγχείρημα και όπως είναι φυσιολογικό, τα «φώτα της δημοσιότητας» θα «πέσουν» πάνω του.

Ο μεγαλομέτοχος εκτός από την παρουσία του στην εκδήλωση, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα τα βασικά θέματα που απασχολούν την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ο ισχυρόσ άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεισφέρει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, η οποία ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται να διαθέσει, όπως έλεγαν οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ, το ποσό των 15.000.012 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...