«Είμαστε σαν αδέλφια»

Από inpaok.com: Το αδελφικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και την ανυπομονησία του να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο INPAOK o Παναγιώτης Πελεκούδας.
Πηγή: inpaok.com
«Είμαστε σαν αδέλφια»

Ο κεντρικός του Δικεφάλου είναι ένας εκ των πέντε μεταγραφικών κινήσεων που έγιναν την καλοκαιρινή περίοδο και μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του συνθέτουν ένα καλό αγωνιστικό σύνολο που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια της Σύρου:

«Αυτά που δουλεύαμε τις προηγούμενες εβδομάδες τα βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ σαν πρώτο δυνατό τεστ ήμασταν καλοί, ειδικά κόντρα στον Φοίνικα Σύρου που είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Οπότε, σιγά-σιγά μπαίνουμε σε έναν αγωνιστικό ρυθμό».

Για το αν ανυπομονεί να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος:

«Κάθε αθλητής το θέλει αυτό. Η χαρά μας είναι να παίζουμε και όχι τόσο να κλεινόμαστε μέσα στο γήπεδο και να προπονούμαστε συνέχεια. Νομίζω πως όλοι μας περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον:

«Η προσαρμογή μου ήταν εύκολη γιατί και τα αποδυτήρια μας είναι πολύ... ωραία με τα υπόλοιπα παιδιά και γιατί κάποιοι είναι πολύ μεγάλοι αθλητές. Μέσα στα αποδυτήρια είμαστε σαν αδέλφια και σαν οικογένεια, ενώ και στον αγωνιστικό χώρο με τον προπονητή υπάρχει μια πολύ καλή σχέση που είναι κάτι σημαντικό για να μπεις στο κλίμα της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...