Ζάρας: «Θα βγούμε πιο σκληροί»

Από paok24.com: Ο Ελληνας γκαρντ κινήθηκε σε ρηχά νερά, στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Αλεξάνδρειο, αλλά τονίζει ότι η ομάδα μπορεί να βγει πιο σκληρή, μετά από ένα παιχνίδι όπως το σημερινό.
Πηγή: paok24.com
Ζάρας: «Θα βγούμε πιο σκληροί»

Για αυτά που έζησε μέσα στο γήπεδο:
«Νομίζω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ξέραμε ότι ο Άρης ήθελε να τρέξει πολύ στο γήπεδο του. Αυτό ήταν ένα «κλειδί» στο παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε. Έβαλε εύκολα καλάθια τα οποία ξέραμε ότι ειδικά μέσα στο Αλεξάνδρειο, στοιχίζουν παραπάνω από κανονικούς πόντους. Από εκεί και πέρα, τώρα ξεκινάει η χρονιά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τεστ για εμάς. Προχωράμε, έχουμε το Σάββατο ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι».

Για αυτά που έλειψαν σήμερα σε σχέση με την εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία:
«Ίσως όταν δέχεται αιφνιδιασμούς και γρήγορα καλάθια, αποσυντονίζεσαι. Νομίζω ότι είχαμε κάποια καλά διαστήματα, με κάποιες καλές συνεργασίες, ωστόσο σε κάποιες ανισορροπίες, χάσαμε και τα επιθετικά ριμπάουντ, τα οποία μας στοίχισαν. Μπάσκετ είναι, χάσαμε...».

Για το αν έκαναν την έκπληξη Μπελ και Μπένσον:
«Έκαναν δύο προπονήσεις, αλλά ξέραμε ότι είναι δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι σίγουρα θα τους έδιναν ένα τόνο διαφορετικό από αυτόν που είχαμε δει κι εμείς στην Προύσα, όπως κι έγινε».

Για το μάθημα που μπορεί να πάρει η ομάδα από αυτή την ήττα, ενόψει της σεζόν που έχει μπροστά της:
«Ήταν ένα μεγάλο τεστ... Με είχαν ρωτήσει πιο νωρίς, αν θα διάλεγα άλλον αντίπαλο στην πρεμιέρα της σεζόν και είχα πει ότι δε θέλω άλλον αντίπαλο. Η ομάδα δοκιμάστηκε σήμερα, νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς. Σίγουρα από αυτό, θα βγούμε πιο σκληροί. Αυτό το ματς σταμάτησε εδώ από το μυαλό μας. Θα δούμε τα λάθη μας και το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Προμηθέα».

Διαβάστε ακόμη...