"Δεν φτάνει μόνο η θέληση και το πάθος..."

Από paok24.com: Που στάθηκε ο Αλέξης Τασούλης μετά τη "βαριά" ήττα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
"Δεν φτάνει μόνο η θέληση και το πάθος..."

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε κόντρα στην Σπάρτα Πράγας που ήταν ανώτερη σήμερα και γνώρισε την ήττα με 5-0.

Ο Αλέξης Τασούλης τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα, πως δεν φτάνει μόνο το πάθος ή η θέληση σε τέτοιους αγώνες και κόντρα σε τέτοιες αντιπάλους, αναφέροντας:

"Είναι ένα βαρύ σκορ για εμάς. Σε τέτοια παιχνίδια δεν φτάνει μόνο η θέληση, η προσπάθεια, το πάθος... Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να την αφιερώσουμε και στα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε αυτό το επίπεδο χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιες ομάδες".

Από τη μεριά του, ο τεχνικός της Σπάρτα, Γιαν Γιάνοτα, σημείωσε:

"Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, δεν θα μπορούσα να το πω αυτό. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι, βγήκαμε στο χορτάρι και κάναμε αυτό που έπρεπε κι αυτά που είχαμε δουλέψει. Η ομάδα μου έχει ξένες παίκτριες, αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει μία καλή ομάδα, τον είχα δει και σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν. Προσπάθησε να κάνει κι αυτός το παιχνίδι του σήμερα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για τα μπάτζετ των ομάδων...".

Διαβάστε ακόμη...