Μουρμούρες και προβληματισμός

Από novasports.gr : Η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΛ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ.
Πηγή: novasports.gr
Μουρμούρες και προβληματισμός

Η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΛ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του "Δικέφαλου" του Βορρά είναι δυσαρεστημένοι με τη νοοτροπία ορισμένων παικτών, για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη στη Λάρισα, ενώ από την κριτική τους δεν ξεφεύγει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τις εκτός έδρας εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα κριθεί, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στους αγώνες που ακολουθούν. Ο Λουτσέσκου σκοπεύει να δουλέψει με τους παίκτες, που θα έχει στη διάθεσή του κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να αλλάξει ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι των "ασπρόμαυρων".

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δώσει ραντεβού με τους παίκτες του για την επανέναρξη των προπονήσεων την Τετάρτη. Τότε θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικέφαλου" του Βορρά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πως σταδιακά η ομάδα του θα αποκτήσει χημεία και θα παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα στα επόμενα ματς πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...