Ένα πρωτάθλημα… τρελάδικο!

Από sdna.gr: Ο Αλέξης Κούγιας συμφώνησε μεσοβδόμαδα με τον Άκη Μάντζιο να του αναθέσει την τεχνική ηγεσία της Λάρισας.
Πηγή: sdna.gr
Ένα πρωτάθλημα… τρελάδικο!

Ένα 24ωρο αργότερα, άλλαξε απόφαση, χάλασε τη συμφωνία και ανακοίνωσε ότι παραχωρεί το μετοχικό πακέτο της ΑΕΛ, νομίζω ότι ένα ποσό 3.000.000 ευρώ.

Το Σάββατο, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ότι άλλαξε απόφαση, και δεν σκοπεύει να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών του.

Μετά το τέλος του Σαββατιάκου αγώνα στη Λάρισα, ανακοίνωσε ότι τελικά η απόφαση του να αποχωρήσει ισχύει και περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενους, λόγω των έντονων αποδοκιμασιών (τοποθετούμαι όσο πιο sic μπορώ) εις βάρος του, από τους οπαδούς της ομάδας του.

Νωρίτερα, φρόντισε να δείξει τον... πολιτισμό του και την... κουλτούρα που τον διακατέχουν ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου και δικηγόρο, φτύνοντας τον Ελ Καντουρί.

Το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε ότι από πείσμα στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο και δεν προτίθεται να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Για το δε συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι οπαδοί της ΑΕΛ σε βάρος του, τόνισε ότι υποκινείται από οπαδούς άλλων ομάδων που θα φτάσουν στην Λάρισα, από την Θεσσαλονίκη και τον Βόλο.

Πως προκύπτει το συμπέρασμα ότι, ολ΄ αυτά δεν έχουν λογική, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ο Καλογερόπουλος καταγγέλλει ότι ομάδα κουκουλοφόρων, του έστησε καρτέρι στο γήπεδο της Ηλιούπολης, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός και έκτοτε δεν έχει σφυρίξει.
Δεν συνδέω τα δυο γεγονότα. Απλά αναφέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σημειώνω εδώ ότι οι εγκληματίες που έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Χαλκδική, κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Συντονισμένος με την γενικότερη... τρέλα και ο ΠΑΟΚ. Σιγά μην έλειπε ο Δικέφαλος από τέτοιο... πανηγύρι. Ομάδα 35.000.000 ευρώ, αγωνίστηκε με την τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα Λάρισα και μοναδικό στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Προηγήθηκε αλλά η Λάρισα του πήρε την μπουκιά από το στόμα, στο φινάλε του αγώνα. Επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη με ένα βαθμό, που δικαιολογημένα προκάλεσε τρελό εκνευρισμό για την συμπεριφορά και τη νοοτροπία, τόσο των παικτών όσο και του Λουτσέκσου. Να σημειώσω εδώ ότι αμφότεροι, έχουν την υποχρέωση να αντιληφθούν που ακριβώς βρίσκονται και ποιος είναι ο στόχος που τους έχει ανατεθεί. Κυρίως ο προπονητής που είναι ο υπεύθυνος για την διαχείριση του υλικού που έχει ο Δικέφαλος στο ρόστερ του.

Η παραπομπή του διαιτητή Κατσικογιάννη για όσα έγιναν εις βάρος του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, απλά χρυσώνει το χάπι. Η δε παραμονή του Μάνταλου –που επιβεβαιωμένα έχει πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ - αποτελεί σκάνδαλο. Μια σειρά περιστατικών, προδίδει ότι αισθάνεται ένοχος και ότι λειτουργεί βάση εντολών που λαμβάνει.

Φαντάζομαι θα πέσουν από τα σύννεφα εκεί στην ΚΕΔ, όταν διαβάσουν το blog. Ούτε... περνάει από το μυαλό τους ότι η εχθρική διάθεση του Μάνταλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και τη Λάρισα, δεν ήταν συμπωματική.

Θα δούμε άραγε κι άλλα... ωραία έργα τις επόμενες αγωνιστικές; Ποιος να ξέρει να μας απαντήσει...

Διαβάστε ακόμη...