«Απαντήσεις... στο γήπεδο»

Από paok24.com: Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Τακουρίδη να δίνει μια... εικόνα για όλα μέσα από το PAOK24.
Πηγή: paok24.com
«Απαντήσεις... στο γήπεδο»

Ο έμπειρος κεντρικός σχολιάζει τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία, για το θέμα των ξένων αθλητών που ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά και για όσους... αμφισβητούν την ομάδα, ενώ ακόμη δεν άρχισε η σεζόν.

«Η προετοιμασία από τον Αύγουστο μέχρι τώρα ήταν σκληρή, με αρκετά βάρη, με στόχο φυσικά την φυσική κατάσταση, ενώ θεωρώ πως το σημαντικότερο ήταν που βγάλαμε αυτό το κομμάτι μέχρι και σήμερα χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς. Ευτυχώς είμαστε όλοι υγιείς και το σημαντικό είναι ότι τα όλα τα παιδιά έχουν δέσει ήδη, υπάρχει καλό κλίμα» σχολίασε αρχικά.

Ερωτηθείς για τα φιλικά της ομάδας: «Ο ρόλος στα φιλικά αυτός είναι, να βγουν συμπεράσματα να δει πράγματα ο κόουτς, το σημαντικό είναι να υπάρχει βελτιώσει σε κάθε αναμέτρηση, θεωρώ ότι υπάρχει βελτίωση. Συγκριτικά με το πρώτο φιλικό που δώσαμε, είμαστε αρκετά καλύτερα, τα πράγματα κυλάνε φυσιολογικά και η απόδοση ανεβαίνει»

Σχετικά με το θέμα των ξένων αθλητών: «Είναι μια περίεργη κατάσταση αυτή που δεν τιμά το πρωτάθλημα μας, το να έχουμε μπει αρχές Οκτωβρίου και ακόμα να συζητάμε τι θα γίνει. Είναι αστείο να μην ξέρουμε οριστικά τι θα γίνει, όλες οι ομάδες έχουν μη κοινοτικούς εκτός από δυο ομάδες. Άλλες ομάδες δεν μπορούν να πάρουν ούτε καν τέσσερις. Θα έπρεπε να υπάρχει χρόνος ώστε να συζητηθούν όλα αυτά. Από εκεί και πέρα ο ανταγωνίσιμος είναι λογικό να ανεβαίνει συνέχεια, θέλουν να ρίξουν τον ΠΑΟΚ από την κορυφή, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί για να το αντιμετωπίσουμε».

Σχετικά με όσους αμφισβητούν την φετινή ομάδα: «Χρειάζεται υπομονή, το ξέρει πλέον αυτό ο κόσμος. Στην διάρκεια φαίνονται όλα και κρίνονται στο τέλος. Όσοι αμφισβητούν τον ΠΑΟΚ, έχουμε δει τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι όλα στο χέρι μας, να είμαστε σε κάθε ματς συγκεντρωμένοι, να μην ακούμε κανέναν. Ενωμένοι πρέπει να κοιτάξουμε τον μεγάλο στόχο και να δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...