Πρόβλημα η νοοτροπία

Από onsports.gr: Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στον «Δικέφαλο» αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Πηγή: onsports.gr
Πρόβλημα η νοοτροπία

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει επαφές με τα στελέχη της ομάδας, ούτως ώστε να βρεθεί η λύση και να αλλάξει η νοοτροπία που εμφανίζουν οι ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ματς του Σαββάτου (30/9) με την Λάρισα στην Θεσσαλία, όπου οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν, έπειτα από ένα σημείο, «φοβισμένα» και επέτρεψαν στους «βυσσινί» να πιέσουν και τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση.

Βέβαια, στην Τούμπα γνωρίζουν πως υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, όπως είναι οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Σαμπράνο που δεν έκαναν προετοιμασία και οι οποίοι θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες για να μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο της απόδοσής τους.

Περισσότερες επαφές θα γίνουν από την Τετάρτη (4/10) όταν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μια και έχουν διήμερο ρεπό από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ελέω και των απουσιών για τις εθνικές ομάδες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...