Ο Μαργαρίτης αποκαλύπτεται!

Από inpaok.com: O αρχηγός του Δικεφάλου, Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στο INPAOK για την χρονιά που ξεκινά, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των «ασπρόμαυρων»
Πηγή: inpaok.com
Ο Μαργαρίτης αποκαλύπτεται!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος, μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω :

«Κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από την περσινή χρονιά, οπότε θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να κάνουμε αυτό το βήμα. Σίγουρα στόχος μας είναι η 4άδα, αλλά είναι ακόμα μακρινό. Κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια, θα πρέπει να έχουμε διάρκεια και στο τέλος θα δούμε τι κάναμε».

Για το αν οι νέοι παίκτες έχουν προσαρμοστεί :

«Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο σε αυτόν τον τομέα, έχουν μπει στην ομάδα όλα τα παιδιά. Στα επίσημα παιχνίδια θα δέσουμε πιο πολύ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη :

«Υπάρχει λογικό άγχος για αυτό το ματς, όπως όταν παίζουμε με κάθε ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι με άμεσο αντίκτυπο. Τέτοια παιχνίδια τα χρειάζεται και το Ελληνικό μπάσκετ και η Θεσσαλονίκη».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βασίζεται σε έναν Ελληνικό κορμό :

«Σίγουρα είναι σημαντικό να υπάρχουν Έλληνες παίκτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα δείξουμε το κλίμα στα υπόλοιπα παιδιά».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να φορέσει το εθνόσημο :

«Είναι κάτι πολύ μεγάλο να φορέσεις το εθνόσημο και σίγουρα το θέλω πολύ. Όμως περιμένουμε να δούμε ακόμα τι θα γίνει με την FIBA».

Διαβάστε ακόμη...