Ευεργετική διακοπή για τον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Την Τετάρτη (4/10) θα επιστρέψουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, που τους παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού ακολουθεί διακοπή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα της Super League, λόγω των Εθνικών Ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
Ευεργετική διακοπή για τον ΠΑΟΚ

Η μίνι παύση του πρωταθλήματος, αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τους «ασπρόμαυρους», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να έχει την ευκαιρία για δύο εβδομάδες να δουλέψει απερίσπαστα τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, δεν θα έχει στην διάθεση του στο μεγαλύτερο μέρος αυτών των δύο εβδομάδων, τους διεθνείς παίκτες των «ασπρόμαυρων», Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Ρόμπερτ Μακ, Γκόικο Τσίμιροτ, Έργκους Κάτσε, Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και των «μικρών» Ευθύμη Κουλούρη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Ο Λουτσέσκου όμως θα έχει την ευκαιρία να βάλει περισσότερα στο κλίμα της ομάδας, τους νεοαποκτηθέντες, Ομάρ Ελ Καντουρί, Κάρλος Σαμπράνο, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο, που θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν και στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ώστε να είναι 100% έτοιμοι για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...