Σεζόν… συμπτώσεων για τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Στο ξεκίνημα του, μακριά από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, κάτι που φέρνει στο μυαλό των ΠΑΟΚτσήδων την σεζόν 2009/2010, αφού οι συμπτώσεις με την χρονιά που οι «ασπρόμαυροι» διεκδίκησαν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα δεν είναι λίγες.
Πηγή: sdna.gr
Σεζόν… συμπτώσεων για τον ΠΑΟΚ

Την σεζόν 2009/2010 ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες, όπως και τώρα και μάλιστα με τα ίδια σκορ (!). Τότε, 0-0 με Πανιώνιο και Ατρόμητο, 1-1 με Αστέρα Τρίπολης, τώρα 0-0 με Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης και 1-1 με Λάρισα.


Απίστευτη σύμπτωση ότι και τότε ο Δικέφαλος, είχε αποκλειστεί από τα play off του Europa League, με την Χέρενφεν να αφήνει εκτός ομίλων τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε η Έστερσουντ την φετινή σεζόν, με τη ζωή στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» να κάνει κύκλους.

Η διαφορά της φετινής σεζόν με την σεζόν 2009/2010 είναι ότι τότε οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν και τελείωσαν την χρονιά με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο, ενώ φέτος ο Δικέφαλος προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, αφού τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, λίγο πριν την έναρξη της Super League, διαδέχθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαφοροποίηση υπάρχει και στα εντός έδρας ματς, αφού φέτος ο ΠΑΟΚ αγνοεί την λέξη ήττα στις τρεις πρώτες του αναμετρήσεις στην έδρα του, αντίθετα με την σεζόν 2009/2010 που μέτρησε δύο νίκες και μια ήττα.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ διαθέτει ανώτερο, πιο ποιοτικό και με περισσότερες λύσεις ρόστερ, από την ομάδα που διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα το 2010.

Την φετινή σεζόν –μάλιστα- δεν υπάρχει και ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος δημιούργησε... αναμνήσεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, με τις διαιτησίες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν να είναι η «μέρα με τη νύχτα» σε σχέση με άλλες χρονιές...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...