Η προπαγάνδα της Λάρισας

Απο inpaok.com : Η προπαγάνδα της Λάρισας, για να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ενέργεια του Αλέξη Κούγια να φτύσει τον Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το τέλος του ματς του περασμένου Σαββάτου, συνεχίζεται.
Πηγή: inpaok.com
Η προπαγάνδα της Λάρισας

Τώρα βγήκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, και με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm» έριξε το φταίξιμο για την συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια στον παίκτη του ΠΑΟΚ!!!

Μοιάζει απίστευτη η προσπάθεια που γίνεται ώστε το θύμα (Καντουρί) και ο θύτης (Κούγιας) να αλλάξουν ρόλους, αλλά συνεχίζεται για 3η μέρα η προπαγάνδα με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του Καντουρί.

Τι είπε τώρα ο Φυντάνης (μάλλον θα κερδίσει μόνιμη θέση στον πάγκο της Λάρισας με όσα δήλωσε…);

Τα εξής απίθανα:

«Όποιος ήταν κοντά στο περιστατικό είδαν τι έγινε. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να σταματήσει το συμβάν. Στις αρχές των καθυστερήσεων ο Καντουρί έκανε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Ντέλετιτς. Σε εκείνο το σημείο, πετάχθηκαν όλοι από τον πάγκο και ο Κούγιας του είπε να παίζει πιο ήρεμα. Ο παίκτες γύρισε και του είπε άσχημες κουβέντες, του έβρισε και τη μάνα.

Μετά το σφύριγμα της λήξης κινήθηκε προς τον πάγκο της ΑΕΛ από μόνος του και έγινε αυτό που έγινε. Αν δεν τον τραβούσα θα γινόταν της κακομοίρας και θα είχαμε αποβολές και εμείς και ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει καν ένα τέτοιο σκηνικό, σε ένα παιχνίδι απέναντι σε δύο ιστορικές ομάδες».

Αιδώς Αργείοι…

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...