Πού ποντάρει ο Λουτσέσκου για να το γυρίσει

Από metrosport.gr: Σε ποια σημεία εκτιμά ότι πρέπει να βασιστεί ο Ρουμάνος τεχνικός για να αντιστρέψει την κακή εικόνα της ομάδας του.
Πηγή: metrosport.gr
Πού ποντάρει ο Λουτσέσκου για να το γυρίσει

Προφανώς πέρα από την δικαιολογημένη κριτική που ασκείται στον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά και την κάκιστη διαχείρισή του στο ματς του AEL FC Arena, θα πρέπει να εστιάσουμε και στο τι αναφέρει ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός για την κακή εικόνα της ομάδας του, κυρίως στα εκτός έδρας ματς.

Ο ίδιος, όντως, επέλεξε να στηριχθεί στη λογική του 1-0, περίμενε όμως διαφορετική εικόνα από τους παίκτες του. Ουσιαστικά αυτό είναι το στοιχείο που δεν εκτίμησε σωστά. Και αποδίδει την πολύ μέτρια βραδιά αρεκετών παικτών σε δύο παραμέτρους.

Η πρώτη είναι ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει στο 100% η ομάδα από την κακή καλοκαιρινή προετοιμασία και η δεύτερη ότι τα τελευταία τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα, ακόμη δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θα φανερώσουν την ξεχωριστή ποιότητα που διαθέτουν. Ο Λουτσέσκου εκτιμά ότι αυτό θα συμβεί με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, ότι τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει κλείσει οριστικά την κακή παρένθεση του καλοκαιριού και θα είναι έτοιμος να αποδώσει όπως θέλει ο προπονητής του.

Επίσης εκτιμά ότι τότε θα έχουν μπολιαστεί οι νέοι παίκτες πολύ καλύτερα με τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτό θα κάνει τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πιο υποψιασμένος στα παιχνίδια. Γι' αυτό ακριβώς και ζήτησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι.

Διαβάστε ακόμη...