«Είναι ωραίο να είσαι στον ΠΑΟΚ»

Aπό sdna.gr: Ο βασικός σέντερ της Εθνικής Νέων Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, Θοδωρής Καρράς είναι πλέον μέλος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και μίλησε στο SDNA για τους προσωπικούς στόχους του αλλά και αυτούς της ομάδας του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
«Είναι ωραίο να είσαι στον ΠΑΟΚ»

Ο 20χρονος αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Άρη για το Κύπελλο αλλά και για την επιτυχία που έζησε με την Εθνική Ομάδα.

Αναλυτικά ο Καρράς είπε στο SDNA:

Για τις πρώτες του ημέρες στον ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ ωραίο να είσαι στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με υποδέχθηκανε τον καλύτερο τρόπο. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα μπορώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Για την επιτυχία της Εθνικής και τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο: "Είναι μία πολύ ωραία χρονιά για μένα. Και με τα όσα έζησα με την Εθνική και τώρα με τη μεταγραφή μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ήταν πολύ ξαφνικό για μένα, η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή αλλά είναι κάτι πολύ όμορφο".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Θα παλέψω για ότι καλύτερο. Θέλω να διεκδικήσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ και να γίνομαι καλύτερος ημέρα με την ημέρα. Να δουλέψω πολύ".

Για τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου που τον είχε και στην Εθνική: Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ωραίο να έχεις τον ίδιο προπονητή να τον γνωρίζεις, νιώθω πιο άνετα και πιο οικείο το περιβάλλον. Μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να τον δικαιώσω".

Για τον στόχο του Δικεφάλου φέτος: "Στόχος μας είναι να παίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτερο μπάσκετ να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι βλέποντας το ξεχωριστά".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη: "Είναι ωραίο να ξεκινάς τη σεζόν με ντέρμπι. Χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοια ματς, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα".

Διαβάστε ακόμη...