Κάτσε, ο έκτος του ΠΑΟΚ

Από sdna: Ο 'Εργκους Κάτσε κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό του προπονητή, Κριστιάν Πανούτσι, και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής Αλβανίας.
Πηγή: sdna.gr
Κάτσε, ο έκτος του ΠΑΟΚ

 Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

O ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριλάβει στην αποστολή των Αλβανών για τα ματς με Ισπανία στις 6 Οκτωβρίου και Ιταλία στις 9 του ίδιου μήνα, με το όνομα του Έργκους Κάτσε να βρίσκεται ανάμεσα στους 26 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Ιταλός τεχνικός.

Έτσι μετά τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Σερβία), Ρόμπερτ Μακ (Σλοβακία), Γκόικο Τσίμιροτ (Βοσνία) και Φερνάντο Βαρέλα (Πράσινο Ακρωτήρι), ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ, θα γίνει ο 6ος παίκτης του Δικεφάλου που κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του ενόψει των κρίσιμων ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Έργκους Κάτσε δεν είχε λάβει πρόσκληση στα προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής του, όμως μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, κέρδισε ξανά μία θέση και επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Διαβάστε ακόμη...