Στη Λάρισα για το πρώτο φετινό διπλό

Από metrosport.gr:Ο ΠΑΟΚ «συγκρούεται» απόψε (30/9, 20:30, Metropolis 95,5) στο «AEL FC Arena» με την Λάρισα ψάχνοντας την πρώτη φετινή του εκτός έδρας νίκη.
Πηγή: metrosport.gr
Στη Λάρισα για το πρώτο φετινό διπλό

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ (30/9, 20:30, Metropolis 95,5) την ΑΕΛ εκτός έδρας με ξεκάθαρο στόχο να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη, από την αρχή της σεζόν. Ο Δικέφαλος δεν κέρδισε στη Λιβαδειά και τη Ριζούπολη, ενώ δεν είχε κατακτήσει τη νίκη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ και την Εστερσουντ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να δώσει έμφαση στην ομοιογένεια και ως εκ τούτου η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες. Ο Ρέι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λέοβατς στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σαμπράνο και Βαρέλα.

Στα χαφ επικρατέστεροι (σε διάταξη 4-2-3-1) θα είναι οι Τσίμιροτ και Μαουρίσιο. Ο Βιεϊρίνια συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να παίξει δεξιά στα χαφ, ο Πέλκας στα αριστερά και ο Ελ Καντουρί σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς.

Στην αποστολή συμμετέχουν 18 παίκτες οι οποίοι από χθες το βράδυ βρίσκονται στη Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει οργανωμένους οπαδούς στο πλευρό του, καθώς δεν του δόθηκαν εισιτήρια.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11 θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν στον αποψινό αγώνα. Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, της Λάρισας, της Λίγκας, της Αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη...