Τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι

Απο e-handball.gr : Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (30/9, 15.00) στο ΔΑΚ Ευόσμου όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Πηγή: e-handball.gr
Τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι

Φυσιολογικά, λόγω των ειδικών συνθηκών του αγώνα αλλά και του γεγονότος ότι το κλειστό αναμένεται να είναι γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ, έγινε – σε καλό κλίμα με εκατέρωθεν ευχές για έναν καλό αγώνα – στην Θεσσαλονίκη  η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Παρόντες ήταν  οι αρμόδιοι εκρπόσωποι του Δήμου Ευόσμου, ο διευθυντή της αστυνομίας, ο Β’ αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Σπυρόπουλος, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Νατσιόπουλος και Δημήτρης Χασεκίδης και του Ολυμπιακού Χαράλαμπος Προδρομίδης.

Έγινε σχολαστική αυτοψία στο γήπεδο και στους γύρω χώρους και ανάμεσα στα υπόλοιπα αποφασίστηκε να υπάρχει μια διμοιρία ΜΑΤ – για τον φόβο των Ιουδαίων – που θα είναι υπεύθυνη για την φύλαξη των παικτών του Ολυμπιακού.

Βέβαια, η αστυνομική παρουσία δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτή τη μονάδα, αναμένεται τα μέτρα να είναι δρακόντεια με σκοπό να προληφθεί οποιοδήποτε περιστατικό μπορεί να προκύψει.

Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, αίθουσες του οποίου συστεγάζονται με το ΔΑΚ Ευόσμου και ο οποίος αναφέρθηκε στην ύπαρξη στον χώρο υλικών του σχολείου. Επίσης, λόγω της συγκεκριμένης ιδιαιτερότητας, ζητήθηκε να τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες, ώστε να μην χρησιμοποιηθούν αυτές που προορίζονται για μικρά παιδιά.

Διαβάστε ακόμη...