«Γνωριζόμαστε καλά με τον Ολυμπιακό»

Απο paok24.com : Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σεζόν που ξεκίνησε, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Εύοσμο και για τους στόχους της ομάδας φέτος, στο ραδιοφωνικό PAOK24 στο Libero 107,4.
Πηγή: paok24.com
«Γνωριζόμαστε καλά με τον Ολυμπιακό»

Για το ξεκίνημα της σεζόν και έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός:
«Είναι ένα παιχνίδι αρκετά, νωρίς. Κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Ένα τέτοιο ματς είναι πάντα πολύ σημαντικό. Το περιμένουμε πως και πως, μια «καυτή» έδρα με τον κόσμο μας και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

Για την πρώτη νίκη στην Έδεσσα:
«Παραδοσιακά δυσκολευόμαστε στην Έδεσσα. Είναι περίεργο γήπεδο. Πάντα στο τέλος ξεφεύγουμε και μάλλον είναι η παράδοση. Με τη βοήθεια του κόσμου, που είναι και πάρα πολύ δυνατή».

Για τον Ολυμπιακό και τι περιμένει να αντιμετωπίσει:
«Είναι μια δυνατή ομάδα, με πολλούς έμπειρους παίκτες, με νέους Ελληνες καλούς. Έχει δύο παίκτες που έπαιζαν και πέρσι και πριν λίγα χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπως ο Αλβανός και ο Σανίκης. Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Πρέπει να τους μπλοκάρουμε τα θετικά ατού και τις επιλογές τους».

Για τη νέα έδρα στον Εύοσμο:
«Εγώ το βλέπω και στο δρόμο. Αρκετοί γνωστοί, με ρωτάνε, πιστεύω ότι θα έχει πολύ κόσμο, στον Εύοσμο. Βοηθάι και το γήπεδο. Ελπίζω να είναι και ένα καλό έναυσμα για να βρούμε ένα ακόμα μεγαλύτερο γήπεδο για να μπορέσουμε να στεγάσουμε εκεί τους αγώνες μας και να έχουμε περισσότερο κόσμο».

Για την εικόνα της ομάδας ως τώρα:
«Ψάχνουμε ρυθμό, μαζί με τα φιλικ έχουμε 5-6 παιχνίδια, παρόλα αυτά είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Δε γίνεται να μην υπάρχει ένταση, «ξύλο» που πέφτει στο χάντμπολ. Θέλουμε να κερδίσουμε πολύ το ματς και ελπίζουμε να μας βγει σε καλό».

Για το αν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα:
«Σίγουρα έχουν γίνει σοβαρές κινήσεις από αυτές τις ομάδες. Σίγουρα προπορεύονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Δούκας, ο Διομήδης είναι πολύ ανταγωνιστικές και θα διεκδικήσουν κάτι. Μεταξύ των τριών πιστεύω όμως ότι θα παιχτεί το πρωτάθλημα στο τέλος της κανονικής περιόδου».

Για το τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ:
«Είναι ο τρίτος χρόνος αυτός… Πάντα ο μεγαλύτερος στόχος που έχει ο ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Πρέπει να διεκδικούμε πάντα τους μεγάλους στόχους. Φέτος έχουμε και την Ευρώπη που εκεί δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας. Το πρωτάθλημα είναι αυτό που θέλουμε πάντα».

Διαβάστε ακόμη...