«Μια χρονιά χωρίς σκαμπανεβάσματα»

Από paok24.com: Ο νεαρός πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σεζόν που έρχεται αλλά και για τον εαυτό του και τη χρονιά που περιμένει.
Πηγή: paok24.com
«Μια χρονιά χωρίς σκαμπανεβάσματα»

Για τη σεζόν που ξεκινάει:

«Θα είναι διαφορετική χρονιά από την προηγούμενη. Περιμένουμε να χτίσουμε καλό σύνολο, δουλεύουμε σκληρά, μας βοηθάει ο προπονητής. Η ομάδα έδειξε ότι βγάζει ενέργεια, ταχύτητα και αθλητικότητα. Αυτά θέλουμε να κρατήσουμε. Την Τετάρτη αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια ματς, θα φανούμε δυνατοί και ο Άρης είναι δυνατός. Ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις στο Αλεξάνδρειο. Θα βάλουμε και τους ξένους στο παιχνίδι, να καταλάβουν ότι δεν είναι αστείο... Πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την ετοιμότητα της ομάδας αυτή την εποχή:

«Δεδομένης της εποχής είμαστε σε καλό επίπεδο. Θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο και για αυτό δουλεύουμε πολύ. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, θα υπάρχουν διπλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντική η ξεκούραση, πιστεύω όμως ότι η σεζόν θα είναι καλή για τον ΠΑΟΚ».

Για αυτά που περιμένει ο ίδιος από αυτή τη σεζόν που έρχεται:

«Προσωπικά για μένα το καλοκαίρι ήταν λίγο κουραστικό με την καλή έννοια. Βρήκα χρόνο να τα ξεκουραστώ όμως. Στόχος μου είναι να έχω μια χρονιά χωρίς σκαμπανεβάσματα, να μην αλλάζω από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το γεγονός θα έχει δίπλα του στον ΠΑΟΚ συμπαίκτες του από την εθνική Νέων:

«Είναι ωραίο να είμαι με τα παιδιά στην ομάδα και όχι μόνο το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος που είμαι μαζί τους».

Για τον Χαραλαμπόπουλο που τον ξέρει πολύ καλά:

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης, θα δώσει πολλά πράγματα και στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...