Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λάρισα

Από paok24: Η προσοχή της ομάδας ποδοσφαίρου είναι στραμμένη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα, με τον "Δικέφαλο" να στοχεύει σε μία ακόμη νίκη, πριν τη διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λάρισα

 Η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εξηγεί στους παίκτες του τι θέλει να δει από αυτούς στο γήπεδο, με τον Ρουμάνο να μην μπορεί να υπολογίζει στους Κάμπος και Λεβέκ σίγουρα, που είναι τραυματίες.

Από την άλλη, όπως φαίνεται, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προσώπων, καθώς στη σημερινή του πρώτη, δοκιμή, "έδειξε" ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τους βασικούς δοκιμάστηκαν σήμερα αρκετά οι Δεληγιαννίδης, Λημνιός και Μπίσεσβαρ, ενώ από εκεί και πέρα, στην άμυνα φαίνεται ότι θα διατηρηθούν οι Μάτος, Βαρέλα και Ζαμπράνο, στο κέντρο η διάδα Τσίμιροτ-Μαουρίτσιο και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Το σίγουρο είναι, ότι στην αυριανή, τελευταία προπόνηση, ο Λουτσέσκου θα δείξει πιο ξεκάθαρα το σχήμα που σκέφτεται για το παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Ρουμάνο να συνηθίζει να κρατάει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του μέσα από τις δοκιμές.

Σε κάθε περίπτωση, το δικό της ενδιαφέρον έχει και η αποστολή που θα επιλέξει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς με τις επιλογές να έχουν αυξηθεί πλέον κατά πολύ, δεν αποκλείεται να μείνουν και πάλι εκτός, "βαριά" ονόματα...

Διαβάστε ακόμη...