Μεγάλη βραδιά για τον Εύοσμο

Από paok24: Η τεχνική εταιρία Αναδομώ ανακαίνισε και εγκαινιάζει το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Ευόσμου στην οδό Νυμφαίου και εκεί είναι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ με τον οποίο έτσι και αλλιώς υπάρχει συνεργασία.
Πηγή: paok24.com
Μεγάλη βραδιά για τον Εύοσμο

Η πολύ ωραία εκδήλωση συνδυάζεται και με φιλικό παιχνίδι όπου αγωνίζονται οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ και η ομάδα της Αναδομώ.

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης από πλευράς ΠΑΟΚ είπε: «Ο Εύοσμος ήταν και είναι πηγή αθλητικών ταλέντων. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Αναδομώ. Η συνεργασία της εταιρίας με τον ΠΑΟΚ είναι υποδειγματική και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.  Έτσι δείχνουν την μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Θέλω να πω ότι κάθε φορά που ανοίγει ένα γήπεδο, δεν θα ήταν υπερβολή αν το συγκρίναμε με το άνοιγμα ενός σχολείου. Είμαστε χαρούμενοι που βοηθήσαμε κι’ εμείς».

Ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας που έκανε τα εγκαίνια μαζί με τον Νίκο Κωνσταντινίδη της Αναδομώ και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, είπε: «Ευχαριστούμε την Αναδομώ και τον ΠΑΟΚ γι’ αυτή την προσφορά και πραγματικά μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες».

Διαβάστε ακόμη...