Και τώρα ο Άρης…

Από inpaok: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά ολοκληρώθηκε με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κάρπος Σοκόλι την Τετάρτη (26/9) στο Παλατάκι και την εύκολη νίκη με σκορ 98-83.
Πηγή: inpaok.com
Και τώρα ο Άρης…

Άπαντες στην ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα κι είναι αισιόδοξοι πως μπήκαν οι βάσεις για μία μεγάλη και πετυχημένη χρονιά.

Πλέον, η αντίστροφη αναμέτρηση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει ξεκινήσει, καθώς στις 4 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος ο νοκ άουτ αγώνας με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» την Παρασκευή (29/9) μπαίνουν για τα καλά στους ρυθμούς του ντέρμπι, αφού πρώτα θα έχουν την ευκαιρία να… γίνουν μοντέλα, καθώς θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση του Δικεφάλου, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου περιμένει από τον Όουεν Κλάσεν να ανεβάσει ρυθμούς άμεσα, καθώς έχει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

Τέλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς, βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξης, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να αναμένεται στα τέλη Οκτώβρη.

Διαβάστε ακόμη...