«ΠΑΟΚ είσαι, ΠΑΟΚ αφού!»

Από paok24.com: Με στόχο μια καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρουσίασε τη νέα του φανέλα, αλλά και τη συνέχιση της χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία ΚΥΑΝΑ.
Πηγή: paok24.com
«ΠΑΟΚ είσαι, ΠΑΟΚ αφού!»

Με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν κρατώντας παράλληλα έναν σταθερό κορμό από την προηγούμενη χρονιά ο πήχης ανεβαίνει ψηλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα πρωταγωνιστήσει στους δύο θεσμούς.

Η Λολίτα Λύμουρα η οποία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα του Δικεφάλου δήλωσε κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας και του χορηγού του συλλόγου:

"ΠΑΟΚ είσαι, ΠΑΟΚ αφού! Ελπίζουμε ότι μετά και την επιτυχία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των γυναικών όλο και περισσότερος κόσμος θα έρχεται φέτος στο γήπεδο. Ελάτε να μας δείτε και θα καταλάβετε τι πρέπει να περιμένετε από τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ".

Από την πλευρά της η Κατερίνα Κουλουμπή πρόσθεσε:

"Αρκετοί είναι φέτος οι στόχοι του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά και στο Final-4 του κυπέλλου. Θέλουμε περισσότερο φέτος τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Διαβάστε ακόμη...