“Σπάει” τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Κάθε λόγο να τα βάζουν με την τύχη τους έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αφού σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος μετρούν ήδη πέντε δοκάρια.
Πηγή: paok24.com
“Σπάει” τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ

Με... φόρα από την περσινή σεζόν, ο Δικέφαλος δείχνει πως διατηρεί και φέτος μια εξαιρετικά καλή παράδοση στα δοκάρια, καθώς είδε πέντε φορές τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Τελευταίος που πρόσθεσε το όνομα του στη σχετική λίστα ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε μία τρομερή γυριστή κεφαλιά, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Βελλίδη προτού τον "νικήσει" στο β΄ημίχρονο.

Πριν από τον Πρίγιοβιτς, είχαν προηγηθεί οι Λεβέκ, Μακ και Μπίσεσβαρ. Στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ο ΠΑΟΚ είδε σωρεία ευκαιριών να καταλήγει στα... σκουπίδια, με κορυφαία το δοκάρι σε σουτ του Γάλλου αμυντικού στο 24' πριν επιβληθεί με 3-1.

Η μεγαλύτερη... ζημιά -ωστόσο- για τον ΠΑΟΚ προκλήθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, εκεί που οι "ασπρόμαυροι" δεν μπόρεσαν να φύγουν με το... τρίποντο (0-0), αν και είδαν δυο φορές τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μετά τις ενέργειες των Μπίσεσβαρ (36') και Μακ (90').

Μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή με τα περισσότερα δοκάρια ενώ ακολουθούν τέσσερις ομάδες που έχουν από τρία, με τον Πανιώνιο να έχει πετύχει το αξιοσημείωτο με τον Μασούντ, δεδομένου πως ο Ιρανός είναι ο πρωταγωνιστής και στα τρία δοκάρια.

Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ: 4

Πανιώνιος: 3

Απόλλων: 3

Λαμία: 3

Ατρόμητος: 3

Αστέρας Τρίπολης: 2

AEK:2

Γιάννινα: 1

Κέρκυρα: 1

Ξάνθη: 1

ΟΣΦΠ: 1

Λεβαδειακός: 1

Διαβάστε ακόμη...