«Να τα δώσουμε όλα για τον κόσμο μας»

Από paok24.com: Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ Ξυνή.
Πηγή: paok24.com
«Να τα δώσουμε όλα για τον κόσμο μας»

Μετά την δυνατή αναμέτρηση που έδωσε στην έδρα του Αερωπού και κατάφερε να φύγει με τη νίκη, ο ΠΑΟΚ άρχισε από χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Για την αναμέτρηση που έρχεται και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Ευόσμου που αναμένεται κατάμεστο, μίλησε στο PAOK24 ο Άγγελος Τσίλης.

Ο έμπειρος αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε για την νίκη στην πρεμιέρα, για τον κόσμο που αναμένεται να στηρίξει πιο έντονα την φετινή προσπάθεια μιας και η ομάδα πάει στα Δυτικά αλλά και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

"Ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πάντα στον πρώτο αγώνα της σεζόν δεν μπορείς να δείξεις την πραγματική εικόνα της ομάδας. Στην Έδεσσα ο Αερωπός είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος, όπου εμείς δείξαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας που είναι σημαντικό. Παράλληλα στα κρίσιμα σημεία είχαμε συγκέντρωση, κάτι που έκανε πιο εύκολο το να κερδίσουμε την αναμέτρηση» σχολίασε αρχικά για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Ερωτηθείς για την παρουσία των 400 οπαδών του ΠΑΟΚ στην Έδεσσα: «Ο κόσμος της Έδεσσας μας στηρίζει κάθε χρόνο αλλά φαίνεται πως φέτος θα είναι ακόμα πιο κοντά μας. Και εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο, φαίνεται ωστόσο πως το τμήμα χάντμπολ έχει περάσει πλέον σε αρκετούς φιλάθλους μας, οι οποίοι και έχουν αγαπήσει το άθλημα».

Για το αν είναι πρόβλημα που ένα ντέρμπι έρχεται τόσο νωρίς για την ομάδα: «Σίγουρα όταν ένα ντέρμπι είναι τόσο κοντά οι ομάδες ποτέ δεν είναι έτοιμες αλλά σε τέτοια ματς δεν χρειάζεται να είσαι έτοιμος. Σε τέτοιους αγώνες χρειάζεσαι πάθος και οι δυο ομάδες είναι δυνατές αλλά καμιά δεν θα ξεχωρίσει. Θεωρώ πως θα κριθεί το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα επειδή παίζουμε στην έδρα μας. Ο κόσμος θα είναι κοντά μας όπου περιμένουμε ένα τελείως γεμάτο γήπεδο, μας πεισμώνει αυτό και θέλουμε να πάρουμε το ματς. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για τον κόσμο μας».

Διαβάστε ακόμη...