Η Τούμπα είναι «φρούριο»

Από inpaok.com: Εντυπωσιακές επιδόσεις καταγράφει την φετινή σεζόν στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει στην έδρα του πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Η Τούμπα είναι «φρούριο»

Το ιστορικό γήπεδο των «ασπρόμαυρων», την φετινή σεζόν έχει μετατραπεί σε «απόρθητο φρούριο», με τον ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα να λυγίζει κάθε αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στην σεζόν, έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις δύο γκολ, ενώ αντίθετα έχει πετύχει εννιά.

Τα δύο γκολ μάλιστα που έχει δεχθεί στην Τούμπα ο Δικέφαλος, ήταν από πέναλτι (στα ματς με Έστερσουντ και Κέρκυρα), με τους «ασπρόμαυρους» να δείχνουν πως παρά την απουσία των οπαδών τους, εξαιτίας της βαριάς τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών, που κουβαλά από την περσινή σεζόν τα καταφέρνουν μια χαρά στην... άδεια Τούμπα.

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ φυσικά είναι να συνεχιστεί αυτό το σερί του Δικεφάλου στην έδρα του, που σε λίγο καιρό θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων του αφού απομένουν πλέον τρία ματς για να εκτίσει την τιμωρία του.

Διαβάστε ακόμη...