Ώρα μηδέν για τους 22 κατηγορούμενους της ΕΠΟ!

Από sdna.gr: Οι τέσσερις τελευταίοι πρόεδροι και άλλοι 18 πρώην σύμβουλοι της ΕΠΟ, κάθονται την Τρίτη στο «σκαμνί» για το σκάνδαλο με την «κάρτα υγείας».
Πηγή: sdna.gr
Ώρα μηδέν για τους 22 κατηγορούμενους της ΕΠΟ!

Ξεκινάει –καλώς εχόντων των πραγμάτων- την Τρίτη (26/9) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η πολύκροτη δίκη των 22 πρώην μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ που κατηγορούνται για κακουργηματική απιστία με αφορμή το περίφημο σκάνδαλο με την «κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή», το οποίο φέρεται να ζημίωσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ την ομοσπονδία και είχε αποτελέσει πέρσι την αιτία να «πέσει» η διοίκησή της.

Κατηγορούμενοι είναι οι τέσσερις τελευταίοι αιρετοί πρόεδροι της ΕΠΟ, Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Σαρρής και Γκιρτζίκης, καθώς και τα πρώην μέλη του Δ.Σ., Τοπολιάτης, Χατζηαποστόλου, Καραμελίδης, Προύντζος, Μαζαράκης, Φύριος, Φωτίου, Ανασόπουλος, Σιγάλας, Παπαδόπουλος, Δεσύλας, Καλύβας, Οικονομίδης, Σταθόπουλος, Μάντζιος, Σάββας, Σιντώρης και Καλογιάννης.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου, αλλά το κώλυμα του δικηγόρου των 9 εκ των 22 κατηγορουμένων ανάγκασε το δικαστήριο να διακόψει για την Τρίτη (26/9).

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε προειδοποιήσει τότε πως δεν πρόκειται να δεχτεί άλλη καθυστέρηση.

Να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ θα παραστεί στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή για τους 11 εκ των 22 κατηγορουμένων.

Διαβάστε ακόμη...