«Ξέφραγο αμπέλι ο Ολυμπιακός»

Από arenafm.gr : Ο Χρήστος Δημόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την μέχρι τώρα εικόνα του «δικεφάλου» , ενώ αναφέρθηκε και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Πηγή: arenafm.gr
«Ξέφραγο αμπέλι ο Ολυμπιακός»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Χρήστος Δημόπουλος:

«Είναι πολύ καλός παίκτης, παίκτης περιοχής. Δεν είναι τεχνίτης, πρέπει να παίζει μέσα στην περιοχή και να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να τον τροφοδοτούν σωστά. O ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα καλό «δεκάρι» αλλά δεν το έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται , να έχουν ξοδέψει τόσα χρήματα και να μην έχουν μπορέσει να βρουν έναν καλό παίκτη για αυτή τη θέση. Καλός είναι ο Πέλκας, καλός και ο Μπίσεσβαρ αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα καθαρόαιμο «δεκάρι». Θέλει Έλληνες παίκτης ο ΠΑΟΚ, αυτοί ούτε να συνεννοηθούν μεταξύ τους δεν μπορούνε».

Αναφορικά με τον Λημνιό: «Καλός παίκτης είναι αλλά δεν τον βάζουν. Ο Λουτσέσκου ήταν στην Ξάνθη και τώρα ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και βάζει μόνο τα μεγάλα ονόματα. Φοβάται να μην κάνει άλλη γκέλα».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Αν δεν έχει... χρήμα δεν προχωράς. Όσο για τον Ολυμπιακό είναι ...ξέφραγο αμπέλι και φάνηκε χθες όπου το 0-2 έγινε 3-2».

Διαβάστε ακόμη...