«Μόλις καταλάβουν τι εστί ΠΑΟΚ, τότε θα στεφθεί πρωταθλητής»

Από metrosport.gr : Διαβάστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης.
Πηγή: metrosport.gr
«Μόλις καταλάβουν τι εστί ΠΑΟΚ, τότε θα στεφθεί πρωταθλητής»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης και μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος και για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ξεχωρίσει. Αυτή που εντυπωσιάζει είναι η ΑΕΚ, που χθες έδειξε με αυτή την ανατροπή ότι έχει προβάδισμα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δείχνει ένα καλό αγωνιστικό σύνολο και δείχνει ότι παρόλο που δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, κερδίζει και έχει την καλύτερη άμυνα. Μην ξεχνάμε ότι έχουν έρθει και καινούργιοι παίκτες. Όλες οι ομάδες προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους.

Για τα δυο διαφορετικά πρόσωπα του Ολυμπιακού: «Δεν έχει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό, έκανε πολλές μεταγραφές, έχει τρεις στόχους, έχει τεράστια πίεση και ήρθε το χθεσινό που έφερε μεγάλη αναστάτωση στο σύλλογο και οφείλει να τα διαχειριστεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του Ολυμπιακού και να χτυπήσει το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Όλοι οι παίκτες θέλουν πίστωση χρόνου και πρέπει να περάσει ένα δίμηνο για να δείξουν πραγματικά ποιοι είναι. Αγκάθι σ΄ όλο αυτό είναι και ο αποκλεισμός στην Ευρώπη που θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό, αλλά και έτσι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Βέβαια και στον Λουτσέσκου πρέπει να δοθεί χρόνος. Άλλο Ξάνθη, άλλο ΠΑΟΚ. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδια σαν το χθεσινό θα πρέπει να τα τελειώνει πιο νωρίς. Μόλις καταλάβουν οι παίκτες που ήρθαν και τι εστί ΠΑΟΚ, τότε ο σύλλογος θα μπορέσει να στεφθεί πρωταθλητής, που εδώ και 32 χρόνια νοσταλγεί όλος ο κόσμος του».

Διαβάστε ακόμη...