Ένας Τσίμιροτ… διαφορετικός

Από inpaok.com : Ο Γκόικο Τσίμιροτ παρουσιάζει τη φετινή σεζόν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, μακράν βελτιωμένο, όχι στα ανασταλτικά του καθήκοντα στα οποία διαπρέπει, αλλά στο παραγωγικό κομμάτι.
Πηγή: inpaok.com
Ένας Τσίμιροτ… διαφορετικός

Ο Βόσνιος μέσος μέχρι στιγμής μετράει έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ένα γκολ και δυο ασίστ, αφήνοντας πίσω την περσινή στείρα χρονιά του.

Συγκεκριμένα, φέτος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και έδωσε την ασίστ για το γκολ ισοφάρισης από τον Λέο Μάτος εναντίον της Έστερσουντ για τα Play Off.

Ακόμα, o Τσίμιροτ έδωσε την τελική πάσα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Παναιτωλικού, ενώ ξεκίνησε τη φάση στο γκολ του Σέρβου επιθετικού πριν την κεφαλιά-πάσα του Μάτος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ουσιαστικά, το «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής των Κυπελλούχων Ελλάδας παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στο παραγωγικό παιχνίδι του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...