Ο Ρόμπερτ Μακ στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ

Από paokfc.gr: Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ότι ΠΑΟΚ και ΙΑΝΟΣ έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για χάρη του Toumba Magazine. Η “επισημοποίηση” της νέας αυτής συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί με μία ιδιαίτερη εκδήλωση.
Πηγή: paokfc.gr
Ο Ρόμπερτ Μακ στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ

Τετάρτη (27.09) στις 12:00, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, στην πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι του Toumba Magazine και του Ιανού θα παρουσιάσουν τη συνεργασία τους γύρω από το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ που πωλείται πλέον και στα βιβλιοπωλεία της κορυφαίας αλυσίδας.

Μαζί τους θα είναι κι ο Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος θα υπογράψει τα συλλεκτικά τεύχη του Toumba Magazine και θα φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας και αναγνώστες του περιοδικού. Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, στην πλατεία Αριστοτέλους, για να προμηθευτείτε κι εσείς το Toumba Magazine Special Edition και να γνωρίσετε από κοντά τον Ρόμπερτ Μακ.

Το Toumba Magazine Special Edition είναι αφιερωμένο στην επιστροφή του ΠΑΟΚ στους τίτλους έπειτα από 14 χρόνια. Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2017. Με συνεντεύξεις, αναλύσεις αρχειακά ντοκουμέντα, μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα και δώρο την ειδικά αφίσα των νικητών.

Το ειδικό τεύχος του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί με δύο ξεχωριστά εξώφυλλα για να διαλέξετε όποιο σας αρέσει περισσότερο ή να κρατήσετε και τα δύο στη συλλογή σας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...