«Μόνο ψυχολογικό το προβάδισμα της ΑΕΚ, ο χρόνος κυλά υπέρ του ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης και μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο (24/09) ντέρμπι αλλά και στην εικόνα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Μόνο ψυχολογικό το προβάδισμα της ΑΕΚ, ο χρόνος κυλά υπέρ του ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού συνιστά ανατροπή ισορροπιών στο πρωτάθλημα: «Είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Θυμάστε πριν μερικά χρόνια που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πέντε βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και μετά από ένα άσχημο δίμηνο βρέθηκε πολλούς βαθμούς πίσω του. Και τότε ήταν Ιανουάριος. Φανταστείτε τώρα που, καλά καλά, δεν έχει βγει ο Σεπτέμβριος. Πιο πολύ ψυχολογικά κατάλοιπα φέρνουν τα αποτελέσματα της αγωνιστικής σε νικητές και ηττημένους. Η ΑΕΚ έχει ένα ψυχολογικό προβάδισμα γιατί προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία και, πλέον, τη νίκη επί του Ολυμπιακού και, μάλιστα, με ανατροπή. Αυτά είναι πολύ σημαντικά ψυχολογικά πλεονεκτήματα που πρέπει, όμως, να τα διαχειριστεί σωστά γιατί ορισμένες φορές μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην θαμπώνει με τις εμφανίσεις του, έχει όμως σταθερότητα. Δείχνει ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το να βλέπουμε τη μια Κυριακή σούπερ εμφανίσεις και την επόμενη να χάνει βαθμούς. Ο χρόνος κυλά υπέρ του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ήρθαν παίκτες πριν λίγες εβδομάδες, ενώ έχει πρόσφατα και την αλλαγή προπονητή. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και για τον προπονητή ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά και για τους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα προκειμένου να αφομοιωθούν στο σύνολο».

Για τον Λουτσέσκου: «Μου δίνει μια εικόνα συγκροτημένης προσωπικότητας που ξέρει τι θέλει και πώς διαχειρίζεται τους αγώνες. Το έδειξε αυτό και στην Ξάνθη, το δείχνει και στα πρώτα του παιχνίδια στον ΠΑΟΚ. Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και εμπιστοσύνη, κυρίως στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν σε κάποια παιχνίδια που μπορεί να μην κυλήσουν καλά».

Ακούστε όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...