Στον πόντο χάθηκε η πρωτιά

Από paok24.com:Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ γνώρισε την ήττα με 63-62 από τη βουλγάρικη Μοντάνα στον τελικό του τουρνουά της Λευκάδας.
Πηγή: paok24.com
Στον πόντο χάθηκε η πρωτιά

Ο τεχνικός του Δικεφάλου Βασίλης Μασλαρινός είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στα δύο δυνατά φιλικά του διήμερου, αφού για πρώτη φορά είχε στο ρόστερ του όλες του τις παίκτριες.

Στον τελικό της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω με 9 πόντους στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, όμως επέστρεψε στο παιχνίδι και μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης.

Τελικά, η Μοντάνα όμως ήταν αυτή που πήρε τη φιλική νίκη με 63-62 και παράλληλα την πρωτιά στο τουρνουά που διοργάνωσε η Νίκη Λευκάδας.

Κορυφαία για τον Δικέφαλο ήταν η Αλμπάνεζ με 19 πόντους, με την Αμερικανίδα να δείχνει από νωρίς ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Σημαντικές λύσεις έδωσε και η Μάρω Τράντα με τους 12 πόντους, ενώ Μάλαρντ και Λιούις στο δεύτερο τους παιχνίδι είχαν 8 και 4 πόντους.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί με προπονήσεις, αλλά και νέα φιλικά παιχνίδια, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης στη σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 33-31, 40-45, 62-63

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Κωτούλα 7, Λύμουρα 2, Μαγαλιού 4, Στεργίου, Mallard 8, Κουλουμπή 2, Κριμίλη 3, Ταρπάγκου, Τράντα 12, Lewis 4, Καρακούλα 5, Albanez 19, Κατσαμούρη 4

MONTANA (Mihaylov): Peteva 11, Dimitrova 10, Simeonova, Filipova, Makerieva 8, Sharenkapova 4, Stoicheva 7, But 12, Jelyazkova 5, Ivanova 6

Διαβάστε ακόμη...