Πέφτουν οι υπογραφές και δια στόματος Πέλκα – Κουλούρη

Από sdna.gr:Θέμα ημερών θεωρείται η υπογραφή των νέων συμβολαίων για τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Πέλκα, με τους δυο ποδοσφαιριστές να παραδέχονται πως οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι στο τελικό στάδιο.
Πηγή: sdna.gr
Πέφτουν οι υπογραφές και δια στόματος Πέλκα – Κουλούρη

Μπορεί ο κύκλος των συζητήσεων με τους δυο «ασπρόμαυρους» με φόντο την επέκταση της συνεργασίας τους να άνοιξε από το καλοκαίρι και να παρουσίασε στην πορεία κάποια στασιμότητα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν Πέλκας και Κουλούρης θα παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας και για επόμενα χρόνια.

Στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις διαπραγματεύσεις, αποκαλύπτοντας πως... «τις επόμενες εβδομάδες θα τελειώσει και το θέμα της ανανέωσης μου με τον ΠΑΟΚ».

Σήμερα, ήταν η σειρά του Πέλκα να δώσει το στίγμα του αναφορικά με το θέμα του νέου συμβολαίου, ο οποίος δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος πως: «Σχεδόν έχει κλείσει το θέμα του συμβολαίου μου. Τα έχουμε βρει σε όλα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν μέχρι το 2021 , με υψηλότερες οικονομικές απολαβές και σαφώς πιο... αλμυρές ρήτρες.

Διαβάστε ακόμη...