Νίκη στο δεύτερο φιλικό με την Βοϊβοντίνα

Από paokvolley.gr: Με νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Σερβίας Βοϊβοντίνα, ολοκληρώθηκε η σειρά των φιλικών αγώνων στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paokvolley.gr
Νίκη στο δεύτερο φιλικό με την Βοϊβοντίνα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κωνσταντινίδη, Σακόγλου, Παπαγγελόπουλο, Πελεκούδα, Βαλκίερς, Σαφράνοβιτς και Γκιόν. Στο πρώτο σετ του αγώνα, οι δυο ομάδες βάδιζαν μαζί στο σκορ οι Σέρβοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με σκορ 7-8. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με 11-10 όμως και πάλι οι παίκτες της Βοϊβοντίνα πέρασαν στο σκορ και οδηγήσαν τις δυο ομάδες στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με σκορ 15-16. Η διαφορά έφτασε στους 3 πόντους όμως Σακόγλου, Παπαγγελόπουλος και Σαφράνοβιτς είχαν διαφορετική άποψη και με διαδοχικούς πόντους κατάφεραν να επικρατήσουν στο σετ κάνοντας το 1-0 με σκορ 27-25.

Ίδια περίπου εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τις δυο ομάδες να φτάνουν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ με 5-8 και στο δεύτερο με 13-16. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν αυτή την διαφορά μέχρι το 15-17, όταν ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα 27-27 με Σωτηρίου και Σαφράνοβιτς και κάνουν εκπληκτικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Βοϊβοντίνα κατάφερε να κερδίσει το σετ με 27-29 κάνοντας το 1-1.

Στο τρίτο σετ, όπως και στα δυο πρώτα, η ομάδα της Σερβίας ήταν αυτή που είχε το προβάδισμα από την αρχή, φτάνοντας τη διαφορά στους 5 πόντους. Οι πρωταθλητές Ελλάδος κατάφεραν να μειώσουν και να ισοφαρίσουν σε 17-17. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-1, κατακτώντας το σετ με 25-23.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού η διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων έφτασε τους 4 πόντους και διατηρήθηκε μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ. Με Παντακίδη, Σωτηρίου, Σακόγλου και Παπαδόπουλο, ο Δικέφαλος κατάφερε να ανατρέψει την εικόνα του παιχνιδιού και να επικρατήσει στο σετ με 25-23 κάνοντας έτσι το 3-1.

Στο παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες, εκτός του Παπαδημητρίου. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη εβδομάδα στο Διεθνές τουρνουά της Σύρου.

Διαβάστε ακόμη...