Τα... social media «πληγώνουν» τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η χρήση των social media έχει "πληγώσει" αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ, με το κρούσμα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη να προστίθεται στη μεγάλη λίστα των παικτών του Δικεφάλου που τιμωρήθηκαν εσωτερικά λόγω μιας επιπόλαιης ανάρτησης.
Πηγή: sdna.gr
Τα... social media «πληγώνουν» τον ΠΑΟΚ

Πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είδε το όνομα του να απουσιάζει για ακόμη μια φορά από την λίστα των “εκλεκτών” του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο... ενοχλημένος Κωνσταντινίδης εξέφρασε μέσω facebook την δυσαρέσκεια του με μια ανάρτηση που τον “έκαψε”: “Δύσκολο ρούχο το παντελόνι, πολλοί το φορούν, λίγοι το τιμούν”.

Την επομένη του αγώνα, ο νεαρός αμυντικός στο τετ α τετ που είχε με τον Παντελή Κωσταντινίδη και κατόπιν απόφασης της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, ενημερώθηκε πως θα προπονείται μόνος του καθώς η ανάρτηση του θεωρήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας κατά του συλλόγου.

Αυτήν δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με την... λαίλαπα των social media και κυρίως της κακής χρήσης τους, καθώς την προηγούμενη σεζόν, έξι συνολικά ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, τιμωρήθηκαν εσωτερικά μετά από like σε ανάρτηση-μπηχτή του Τζαβέλλα στον Βλάνταν Ίβιτς.

Η κόντρα του Γιώργου Τζαβέλλα με τον Άγγελο Αναστασιάδη είχε επεκταθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Έλληνα αμυντικό να “πληρώνει” ακριβά την τοποθέτηση του για τον προπονητή του καθώς και την ατάκα: «Η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί...».

Ο Τζαβέλλας υποβιβάστηκε στην β΄ομάδα και επανήλθε στην πρώτη, μετά την απομάκρυνση του Αγγελου Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία τον Μάρτιο του 2015.

“Φωτιές” είχα ανάψει μέσω twitter και ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος όντας κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος από τη νίκη της Κ20 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη, έκανε λόγο για «σεξ και βία».

Παρά την διάθεση... καζούρας, οι “καμπάνες” ήχησαν για τα καλά στα αυτιά του Κλάους, ο οποίος λίγο αργότερα αναγκάστηκε να ανακαλέσει, σημειώνοντας: «Σε αυτό το twitter ούτε μία πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε με τους συμπαίκτες μας!! Τι να πω!! Το ήθος μου το δείχνω μέσα στο γήπεδο».

Ο... χορός των social media βέβαια είχε ανοίξει με την περιβόητη φωτογραφία του Έργκους Κάτσε με τη μπλούζα του UCK, τον Σεπτέμβριο του 2013, που τον κράτησε στα... πιτς για τέσσερις μήνες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν έμειναν αμέτοχοι βλέποντας τα συχνά... κρούσματα των social media να "πληγώνουν" τον Δικέφαλο, αποφασίζοντας να κάνουν ειδικό μάθημα στους "ασπρόμαυρους" για την σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται πως έμειναν μετεξεταστέοι...

Διαβάστε ακόμη...